marți, 8 noiembrie 2011

Reflexoterapia face casa minunata cu meloterapia

Sa incepem cu aceasta melodie... Asculta fiecare ton, fiecare vibratie, fiecare nota. Adevarat, nu toti avem ureche muzicala, dar simturi da. O astfel de muzica iti mangaie timpanul si iti zburleste parul. Hai asculta... usor usor.. adie adie.. o simfonie a simturilor tale unice!
Meloterapia sau tratamentul cu muzica este binecunoscut in secolul XXI. Nu este ceva scump, nu este ceva sofisticat, nu este ceva de lux. Este la indemana oricui are o pereche de urechi. Cine stie de Andrea Bocelli? Noi toti, un om care simtea fiecare ton, fiecare vibratie, fiecare energie a notelor muzicale pe care le canta cu atata forta ingereasca...
Bucuria lui se traduce in...cateva sunete...
Acum va puteti imagina ce inseamna sa nu vezi si sa canti cu inima si sa imprastii cu note. La fiecare concert al acestui suflet ploua pur si simplu cu stropi de suflet si bucurie. WOW sau O MY GOOD!
Sa traiesti pentru ca ai un dar si il daruiesti multimii pe care o iubesti este un mod elegant de a-ti arata recunostiinta fata de creatie.
Acum imaginati-va un maseur care se foloseste doar de simturile sale pentru a trata afectiuni grave ale depresiei, ale defectiunilor corporale, ale unei vieti nesanatoase pe care o duc atat de multe persoane. Tu ai dreptate terapiile pentru a ne vindeca sufletul si trupul sunt multiple, insa tine cont de faptul ca un terapeut inzestrat de la natura cu alese talente va reusi sa te faca sa simti sanatatea ta.
Stii si tu ca reflexoterapia este o metoda prin care se urmareste vindecarea unor boli prin folosirea anumitor reflexe atent selectionate din talpa ta. Un maseur isi face treaba bine, dar un maseur binecuvantat de Dumnezeu reda sanatate.
Aici este inscrisa fiecare linie a destinului tau si nu ai gresit cu nimic, pentru ca daca ai citit acest articol ai ajuns unde trebuia.  Te refacem si o poti lua de la capat. Nu gresesti niciodata pentru ca esti creatie.
un articol editat de ELLY!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu