miercuri, 30 ianuarie 2013

Ai grija de sanatatea pielii tale!


Poti sa ai oricand doresti o piele ca de bebelus daca iti acorzi cel putin doua ore pe zi numai pentru tine. Incearca un program de intretinere a pielii personalizat la ritmul vietii tale.
Aflati ca daca urmati o dieta echilibrata, faceti putina miscare si va relaxati facand cel putin o data pe saptamana un masaj terapeutic pielea ta iti va multumi.
Nu trebuie sa va reamintesc ca "minunata" celulita este un dusman mizerabil al frumusetii, al armoniei si al starii de spirit. Iar, daca nu se iau masuri din timp, corpul se deformeaza in mod ireversibil. 
E bine de stiut si ca masajul anticelulitic mobilizeaza grasimile din stratul celular subcutanat, contribuind astfel la arderea acestora si la scaderea tesutului subcutanat in exces. Prin activarea circulatiei locale se induce un aport crescut de oxigen, fosfati, glucoza, trigliceride, acizi grasi liberi si alți nutrienti, in special la nivel muscular, contribuind  la cresterea eficientei mecanice, mai ales la nivel muscular.
Tineti cont de faptul ca masajul anticelulitic este contraindicat in cazul bolilor de piele, a varicelor, a fragilitatii capilarelor, in cazul unei sarcini si, deasemenea, nu trebuie facut in perioada menstruatiei. 
Acum este din ce in ce mai simplu sa avem grija de pielea noastra, deoarece tehnologia medicala a evoluat la nivel inalt. Putem avea grija de noi chiar si la locul de munca, incercand serviciile de masaj la birou si exercitiile de gimnastica usoara. Cu putina vointa si curaj vom putea in sfarsit sa fim exact asa cum visam: placute, frumoase si relaxate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu