luni, 28 ianuarie 2013

Fii sanatos si acasa si la servici!

Doamnelor si domnilor ati tot auzit ca e bine sa avem greutatea ideala ca sa fim sanatosi. Este un pic mai dificil sa ne pastram silueta potrivita atunci cand kilogramele se depun de pe o zi pe alta. In momentul in care devine greu de controlat greutatea ar trebui sa ne gandim serios la ceea ce mancam si la ceea ce facem.

Singura solutie pentru a slabi este sa avem grija la dieta pe care ne-o propunem sa o urmam si apoi sa aducem in viata noastra de zi cu zi cat mai multa miscare.

Incercati sa stabiliti cat mai clar obiectivele (adica numarul de kilograme in intervale de timp) pe care vi le doriti in procesul de slabire. Indicat este sa slabim 2- 3 kilograme pe luna, pentru a nu ni se lasa pielea si pentru a evita producerea de vergeturi.

Masajul combate celulita actionand asupra straturilor profunde de grasime si are efect de reducere a centimentrilor. Pe langa arderea grasimilor, aceasta combinatie terapeutica DIETA- MISCARE- MASAJ are si un puternic efect de drenaj limfatic, eliminandu-se toxinele din corp. Masajul actioneaza intens in urmatoarele zone: coapse, talie, fese si abdomen.
Cercetatorii de la Universitatea „Ludwig Maximilians" din München au descoperit ca persoanele care stau timp de o saptamana la munte, la o altitudine de peste 2.000 de metri, pot slabi fara niciun efort. Explicaţia oferita de oamenii de stiinta germani este ca scaderea concentratiei de oxigen la inaltime determina eliberarea in corp a leptinei, unul dintre principalii hormoni responsabili cu scaderea apetitului. In plus, specialistii au aratat ca, atunci cand suntem la altitudini mari, rata metabolismului bazal creste. 

Asadar, haideti sa gandim cu totii la nivel inalt si sa luam atitudine cu privire la kilogramele in plus incepand chiar de acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu