marți, 4 februarie 2014

O noua modalitate de a te relaxa



Un nou tip de masaj de relaxare pe baza de plante


Este un tip de masaj oriental, pe baza de plante medicinale. Acest masaj se face cu ajutorul a doi saculeti calzi umpluti cu plante care au o putere mare de curatare, purificare si relaxare. Apoi, prin miscarile circulare ale terapeutului se maseaza zona tensionata.

Cum se face un astfel de masaj de relaxare?


Inainte de tratament se efectueaza un scrub natural peste tot corpul. Apoi, in timpul acestui tratament, saculetii pe baza de plante sunt pozitionati unul langa celalalt si se efectueaza miscari circulare si lente. In interiorul saculetilor se pun si cateva picaturi de lavanda, pentru ca este o aroma placuta, care sporeste efectul de wellness si relaxare.

Aromele din ierburile medicinale au efecte de vindecare si relaxare, deasemenea plamanii si caile respiratorii sunt foarte sensibile la mirosuri si efectele eterice ale plantelor. Ierburile medicinale trebuie sa fie recoltate chiar inainte de inflorire, astfel incat eficienta lor sa fie deplina. Uscarea acestora trebuie sa fie facuta in mod traditional.

Masajul cu plante - un masaj de relaxare in adancime


Masajul cu acesti saculeti umpluti cu plante medicinale si uleiuri relaxante are un efect dublu. Primul este de a relaxa si calma musculatura tensionata, iar cel de-al doilea efect este de a detoxifia organismul. Fiecare plantuta din saculetul cald reuseste sa stimuleze organismul. Aceasta caldura din plante activeaza circulatia sangelui si relaxarea muschulaturii fine.

Efecte de vindecare ale plantelor se impregneaza cu ajutorul caldurii adanc in tesutul epidermic pana in organele interne.Vasele de sange se extind, iar sangele circula mult mai intens. Toxinele si factorii poluanti sunt eliminati mult mai repede. Masajul stimuleaza organismul sa functioneze mai bine si il ajuta sa se odihneasca pentru un timp.

Un astfel de masaj pe baza de plante este ideal pentru persoanele tensionate, obosite sau stresate. Mentionez ca esentele din plantele medicinale va vor relaxa atat mintea, sufletul cat si trupul avand mult mai multa energie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu