joi, 29 septembrie 2011

ceea ce va oferim

Sănătatea noastră depinde într-o mare măsură şi de starea psihică, deoarece teama, emoţiile, stresul şi supărările duc, fără preget la îmbolnăvire. Masajul favorizează începerea unui proces de vindecare, iar efectuarea lui corectă, duce la o stare de echilibru. Realizarea acestui proces cu succes se datorează în  mare parte permanentei comunicării dintre asistentul medical şi pacient. Comunicarea este importantă, pentru că în acest mod asistentul medical poate să îi insufle pacientului încrederea în sine şi să îi explice modul în care masajul acţionează, făcându-l totodată să înţeleagă că doar printr-o bună colaborare se va ajunge mai repede la efectele dorite.
Personalul nostru vă pune la dispoziţie următoarea gamă de servicii din domeniul masajului: masaj de relaxare şi de întreţinere realizat general sau parţial, depinde de dorinţa clientului, masaj anticelulitic, masaj terapeutic, unde se folosesc tehnicile de recuperare medicală, masaj reflexogen, masaj împotriva cefaleei şi migrenei, precum şi masaj facial cosmetic sau terapeutic în funcţie de client. Mai jos sunt prezentate recomandările fiecărui masaj în parte.
Masaj de relaxare: general; parţial. Este recomandat tuturor persoanelor care muncesc în condiţii de stres, la birou, la volan sau oriunde, unde este necesară o şedere îndelungată pe scaun. Masajul de relaxare reprezintă antidotul pentru surmenare şi este foarte eficient în combaterea oboselii intelectuale. Se administrează de două-trei ori pe săptămână pentru efect de lungă durată şi nu mai puţin de 10-12 şedinţe consecutiv.
Masaj de intreţinere: general; parţial. Este recomandat persoanelor care depun efort fizic susţinut, precum şi persoanelor care au beneficiat o perioadă determinată de timp de masaj terapeutic sau anticelulitic. De asemenea este recomandat persoanelor care au practicat sport de performanţă sau au frecventat o perioadă mai îndelungată de timp săli de forţă şi fitness. Se administrează cel puţin o dată pe săptămână pentru a avea efecte vizibile şi de lungă durată.
Masaj anticelulitic este recomandat persoanelor supraponderale, sau celor cu greutate normală, dar cu formaţiuni celulitice la nivelul pielii (pielea are aspectul cojii de portocală, când este presată între police şi degetul arătător). Se administrează la un interval de două-trei zile şi nu mai puţin de 12 şedinţe consecutiv. Există persoane la care efectul este vizibil după 3-4 şedinţe, dar este contraindicată întreruperea tratamentului în acest stadiu. În general efectele sunt vizibile după 12 şedinte sau chiar mai mult.
Masaj terapeutic (de recuperare medicală): general; parţial. Este indicat pentru persoanele cu afecţiuni reumatice, deformări ale coloanei şi ale articulaţiilor, în afecţiuni post-traumatice ale scheletului şi musculaturii, în dureri articulare şi musculare şi în orice alte situaţii recomandate de medicul de specialitate. Este contraindicat persoanelor cardiace, hipertensive sau cu afecţiuni ale pielii (dermatologice). Se administrează până la vindecare sau ameliorare, în funcţie de pacient.
Masaj reflexogen se recomanda în special în afecţiunile nervoase, cu rezultate extraordinare în depresii, dar şi pentru aproape orice fel de afecţiuni fizice şi chiar pentru o stare generală mai bună. Este contraindicat femeilor gravide, precum şi persoanelor care suferă de varice, ulcer varicos sau tromboză/tromboflebită. Este strict interzisă întreruperea tratamentului înainte de cea de-a zecea şedinţă, deoarece pot apărea reacţii precum dureri de cap, sete continuă, ameţeli, etc.
Masaj împotriva cefaleei şi migrenei se indică persoanelor, care suferă de dureri frecvente de cap. Se administrează în durerea acută sau pentru prevenirea durerii.
Masaj facial: cosmetic; terapeutic. Previne îmbătrânirea feţei, ajută la creşterea elasticităţii musculaturii faciale, împiedică formarea ridurilor, conferind suplete pielii.
Vă garantăm că toate aceste masaje sunt realizate de către un personal care pune mult suflet şi sunt recomandaţi de înalta calificare profesională ce o deţin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu