miercuri, 18 septembrie 2013

Chair-Massage- sanatate ascunsa



Prin masaj se poate reduce depresia, se poate ameliora o tensiune arteriala scazuta, dar de asemenea se poate imbunatati si o imunitate precara.

Intr-un studiu realizat anul trecut la Universitatea din Carolina de Nord, 53 de adulti perfect sanatosi au fost supusi la doua tipuri de masaj.
Unul dintre ele este masajul corporal bazat pe o tehnica de masaj suedez, adica se aplica subiectului manevre de presiuni moderate pe zonele cheie si atunci circulatia sangelui se imbunatateste si celula responsabila de stres scade, deasemenea creste si imunitatea organismului.
Cel de al doilea tip de masaj este mai mult o atingere usoara a punctelor principale a corpului. La subiectii care au primit acest tip de masaj s-a constantat ca nivelul de oxitocina a crescut, s-au ameliorat problemele sistemului imunitar si s-au redus inflamatiile corpului. Deasemenea s-a constatat ca tensiunea arteriala scazuta a femeilor a crescut treptat doar dupa 10 minute de masaj usor efectuat cu buricele degetelor in zona cervicala.
Conform acestui studiu este indicat ca cel putin de doua ori pe saptamana sa efectuati un masaj general usor pentru a creste serotonina din organism si a preveni depresia. Astfel veti fi surprinsi de cat de puternic poate deveni sistemul vostru imunitar.

Totodata este bine de stiut ca puteti beneficia de masaj si la serviciu. Cateva minute de masaj sunt ideale pentru a scapa de stresul acumulat de-a lungul zilei si bineinteles de a detensiona musculatura incordata datorita atentiei sporite. Echipa BestMasaj va sta la dispozitie, ne gasiti pe www.bestmasaj.ro la sectiunea http://bestmasaj.ro/contact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu