luni, 2 iunie 2014

Nou! Masaj cu pietre vulcanice!

Ce reprezinta masajul cu pietre vulcanice?

 

Pentru masajul cu pietre vulcanice terapeutul foloseste pietre netede, incalzite in prealabil prin plasarea lor pe corpul clientului in timp ce maseaza alte parti ale corpului. Caldura poate fi atat de profunda incat poate relaxa si ajuta sa incalzeasca muschii contractati si cu probleme.

Cele mai multe spa-uri ofera propriile versiuni de masaj cu pietre calde  Totusi pentru executarea unui astfel de masaj este nevoie de o multime de aptitudini, precum si de un grad ridicat de sensibilitate din partea terapeutului. Calitatea tratamentului depinde de cat de bine a fost instruit terapeutul si de cat de priceput este el.

Scurt istoric ...


Pietrele vulcanice care sunt incalzite la foc au fost folosite de catre nativii americani pentru a trata durerile musculare. Acest masaj este creditat de catre Mary Nelson, un nativ din Tucson, Arizona. Astfel, devine o marca inregistrata numita terapie cu pietre vulcanice.

Ce se intampla in timpul unui masaj cu pietre calde?

 

Inainte de a ajunge pacientul, terapeutul igienizeaza riguros pietrele si le incalzeste in apa la temperaturi ridicate. Pietrele in sine sunt de obicei, de bazalt, care e o roca vulcanica neagra care absoarbe si retine caldura bine.

Masajul se incepe cu fata in jos, pentru ca terapeutul sa poata sa lucreze pe spate. Pentru inceput terapeutul incalzeste corpul cu un traditional masaj suedez , apoi se incepe cu alinierea pietrelor pe spate. Cand o piatra se raceste atunci terapeutul o inlocuieste. Terapeutul foloseste mai multe pietre care au forme si marimi diferite, astfel cele mari se utilizeaza pentru muschii mari, iar cele mai mici pe muschii mai mici .

Terapeutul poate lasa pietrele incalzite in unele puncte specifice, cum ar fi de-a lungul coloanei vertebrale, in palme, pe burta sau chiar intre degetele de la picioare, pentru a se imbunatati fluxul sangvinic din corp.

Contraindicatii!

 

Masajul cu pietre vulcanice nu este potrivit daca aveti:

- diabet zaharat,
- hipertensiune arteriala,
- boli de inima,
- menopauza,
- arsuri,
-sarcina.

2 comentarii:

  1. Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: robertionita55@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Salon masaj bucuresti - https://puribali.ro

    RăspundețiȘtergere