vineri, 30 mai 2014

O noua tehnica de relaxare: masajul la birou!



Masajul la birou este mai mult un masaj de destindere si relaxare. Dincolo de faptul ca face pacientul sa se simta bine, masajul are reale beneficii fizice si emotionale.

Deasemenea masajul ajuta corpul sa elimine toxinele si tensiunea musculara, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, mareste amplitutinea de miscare la nivelul articulatiilor si induce relaxare totala datorita eliberarii de endorfine (care sunt echivalentii naturali ai morfinei). Reducerea tensiunii musculare este in stransa legatura cu inducerea unei stari mentale pozitive, astfel micsorandu-se simptomele de anxietate si depresie si contribuind la imbunatatirea capacitatii de concentrare si atentie atat la birou cat si acasa.

Masajul la birou inlatura oboseala mentala si fizica, reduce considerabil stresul, atat la nivel superficial, cat si la nivel profund. Totodata ajuta oamenii sa depaseasca problemele  legate de somn, inlatura somnolenta din timpul zilei si insomnia. Masajul de relaxare este o modalitate de care pot beneficia oameni de toate varstele, de la nou-nascuti pana la persoanele de varsta a treia.

Alte beneficii ale masajului de relaxare executat la birou ar fi:
- imbunatatirea capacitatii de concentrare si totodata a celei de munca;
- vindecarea migrenelor si a cefaleelor;
- flexibilitate sporita;
- scaderea presiunii sanguine sau marirea presiunii sanguine, depinde de la om la om;
- scaderea anxietatii, stresului, depresie atat la nivel superficial cat si la nivel profund;
- inlaturarea oboselii mentale si fizice;
- inlaturarea problemelor legate de somn.

Un comentariu:

  1. Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: robertionita55@gmail.com

    RăspundețiȘtergere