luni, 26 mai 2014

Tehnici de relaxare -partea 2-

Luand ca exemplu studiile din domeniu, in partea a doua a articolului va vom prezenta cateva tehnici de relaxare, pe care puteti sa le incercati la birou, acasa sau oriunde va exercitati activitatile zilnice. Si anume:

1. Ramaneti conectati la sentimentele si bucuriile avute in week-enduri!

Unul dintre beneficiile principale mentionate in studiu a fost ca oamenii sa se bucure de timp alaturi de cei dragi la sfarsitul de saptamana si ca acest lucru a avut un impact pozitiv asupra lor. Nu trebuie sa asteptati week-endul ca sa fiti din nou alaturi de cei dragi, astfel va puteti pastra legatura in timpul saptamanii prin telefon, email sau chiar sa va intalniti pentru masa de pranz, pentru a va distra, dar si pentru conexiune. De exemplu, puteti sa va petreceti timpul cu colegii de munca in timpul saptamanii si sa incercati sa va ganditi la persoanele pe care le veti veda in week-end si sa va bucurati la revederea lor.

2. Faceti ceea ce va defineste, pentru ca la acest capitol sunteti extraordinar de bun!

Multi oameni merg la un servici doar pentru ca este stabil, cu toate ca nu le place ceea ce sunt pusi sa faca. Uneori, adaugandu-si si alte activitatile doar pentru ca aduc noi castiguri cresc stresul. Asa ca incearca sa faci ceea ce iti place cu adevarat si asa te vei simti mai realizat, increzator si competent. Deasemenea si beneficiile de la locul de munca datorat activitatilor tale eficiente vor da roade.

3. E bine sa faceti pauze, pentru ca e foarte bine sa va relaxati!

Unele dintre aceste beneficii ale week-endului nu pot fi gasite la locul de munca, cum ar fi spre exemplu sentimentul de libertate si fericire care vine de la a avea timp liber. Multi dintre angajati au un program strict si nu cred ca relaxarea se poate amesteca cu munca sau masajul la birou cu programul de servici. In pauza de masa puteti sa folositi cateva minute acordandu-va un binemeritat masaj la birou realizat de catre un specialist din domeniu.

Un comentariu:

  1. Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: robertionita55@gmail.com

    RăspundețiȘtergere