luni, 6 ianuarie 2014

Chair-Massage si in Romania

Ce este Chair-Massage?

Chair-Massage sau Masaj pe Scaun este un stil de masaj foarte relaxant. De obicei acesta este de scurta durata, intre 10 si 20 de minute, si se concentreaza pe spate, umeri, gat si brate. Acest tip de masaj se face prin haine, astfel se poate face in orice locatie.

Pentru realizarea acestui masaj se va utiliza un scaun de masaj adecvat, care va tine fata clientului intr-un orificiu special, cu fata in jos privind inspre podea. Deasemenea exista suporturi pentru brate si picioare. Spatele si gatul vor sta intr-o pozitie de relaxare completa datorita scaunului special. In acest timp terapeutul reduce tensiunea musculara folosind miscari preluate din masajul suedez, cum ar fi framantarea, compresia si tapotamentul. De mentionat ca masajul este efectuat de catre terapeuti specializati in masaj terapeutic, fizioterapeuti, kinetoterapeuti si practicienii de Shiatsu, Tuina si reflexoterapie.

Anganjati fericiti!

Chair-Massage vine in intampinarea tuturor oamenilor asa ca ne puteti gasi si in locuri de mare stres si tensiune, cum ar fi aeroporturi, expozitii, in companii, firme si chiar la evenimente speciale. Acest masaj lucreaza foarte bine tesniunea musculara, iar facut la timp poate preveni scolioza, cifoza.

De multe ori, Chair-Massage este oferit cadou de catre companii si firme pentru angajatii sai la diverse evenimente sau chiar saptamanal ca bonus sau prima. Deasemenea in unele cazuri companiile pot imparti costul sedintei cu angajatii sau si-l platesc direct angajatii. Pentru mai multe detalii accesati aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu