miercuri, 20 martie 2013

Masajul la birou - o alternativa de a creste profitul companiei tale!

Despre masajul la birou


Se mai numeste si chair massage si are rezultate excelente in sanatatea clientilor nostri. Misiunea echipei BestMasaj este de a ajuta personalul angajatului sa isi mentina sanatatea, buna dispozitie si sa obtina rezultate excelente la locul lor de munca. Deasemenea se observa ca angajatul fericit si relaxat poate creste profitul companiilor. Astfel, personalului relaxat ii creste motivatia si loialitatea la locul de munca.

Tineti cont ca astazi, ne petrecem cea mai mare parte din viata la locul de munca (de obicei in fata unui calculator de la un birou). Companiile au obiectivele lor corporative si planurile sale pe care le pune in fata angajatilor. Acesti angajati de succes isi sacrifica interesele lor personale, hobby-urile, precum si interesele lor in favoarea intereselor corporative. Timpul pentru angajati aproape ca dispare.

Ce ar putea sa faca angajatorul ca sa isi ajute personalul de la birouri sa reuseasca sa isi duca munca la bun final si deasemenea sa nu isi schimbe modul lor de viata personal? Echipa BestMasaj va ofera oportunitatea de a beneficia de servicii de masaj la birou, direct la serviciul tau.

Sistemul Chair Massge se bazeaza pe tehnici de presopunctura preluate din China, Japonia si Tibet. Terapeutul isi desfasoara activitatea pe meridianele vitale responsabile cu organele interne, dar si pe punctele biologice active.

Programul de masaj la birou


Daca lucrati 24 de ore pe zi, atunci succesul va veni, totusi trebuie sa fiim atenti si la sanatatea noastra. Tineti cont ca dupa 15 de minute de presopunctura intr-un scaun confortabil personalul din compania ta se poate intoarce la munca odihnit, cu mintea in alerta si mult mai fericiti.

Programul de masaj pentru angajati nu este nimic altceva decat de a creea un sentiment minunat angajatilor care lucreaza la tine in companie si astfel acestia vor iubi si mai mult munca pe care o depun, deasemenea vor avea si mai multa energie si buna dispozitie pentru intreaga zi de lucru.

Angajatii se pot gandi la faptul ca isi pot folosi timpul personal mult mai eficient. Astfel, in pauza de masa de la servici ei pot sa primeasca servicii profesionale de masaj, iar dupa servici pot sa se ocupa de pasiunile lor. 

Masaj la domiciliu/ la locul de munca


Lucram de asemenea si cu clienti privati, oferind o gama larga de tratamente si masaje la domiciliu sau la birou dupa cum urmeaza:

1. modalitati eficiente de a face sport indiferent de situatie,
2. revitalizare,
3. presopunctura,
4. tehnici de a scapa de celulita,
5. aromoterapie,
6. masaj Ayurvedic,
7. masaj indian pentru cap,
8. masaj corporal,
9. masaj complet al zonei cervicale si al gatului,
10. masaj facial.

Atitudinea si masajul - un mod de viata


Ecipa BestMasaj isi imbunatateste in mod constant tehnicile de masaj folosindu-ne de feedback-urile pe care le avem de la clientii nostri.

Competentele noastre sunt unice si suntem bucurosi sa le impartasim cu partenerii nostri. Rezultatul muncii noastre sunt clientii nostri fideli si permanenti (companii binecunoscute si de succes pe piata). Deasemenea, avem placerea de a va anunta ca masajul la birou este solutia sigura de a scapa de stresul de la servici. Aceste programe de chair massage au fost testate de catre clientii nostri fideli si au fost complet aprobate. Acum suntem gata sa le oferim si angajatilor din compania ta.

Suntem incantati sa oferim serviciile de masaj la birou ca un cadou de la angajator catre personalul cel mai eficient si pasionat de ceea ce face in compania ta. Pentru mai multe detalii contactati echipa BestMasaj aici http://bestmasaj.ro/contact

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu