sâmbătă, 15 februarie 2014

Masaj la birou- un cadou perfect de 8 MARTIE

Cadoul perfect pentru angajatele dumneavoastra!


Se apropie 8 martie si nu stiti ce cadou sa oferiti angajatelor dumneavoastra? Noi am gasit solutia! Masajul la birou este cadoul perfect pentru astfel de ocazii.

Ce este masajul la birou?

Masajul la birou este un masaj profund, dar se adapteaza la nevoile si sensibilitatea fiecarei persoane. Aplicat prin haine, masajul pe scaun are ca timp de executie o durata de 15-20 de minute.

Este recomandat tuturor celor care au activitate statica, monotona, fiind ideal ca aplicatie la birou, acesta fiind de fapt scopul sau original.

Prin realizarea masajului pe scaun se obtine o reducere sau chiar eliminare a starii de stres, o ameliorare sau chiar eliminarea durerilor de ceafa, umeri, spate o intensificare a circulatiei sangvine si limfatice.

Beneficiile masajului la locul de munca

Beneficiile rezultate sunt imense! Vom exemplifica succint câteva din acestea:
- cresterea randamentului angajatului,
- eliminarea concediilor medicale (paguboase pentru firma si pentru angajat),
- creearea unei atmosfere de lucru relaxante (prin eliminarea stresului), etc.

Cum se procedeaza?

Accesati masaj la birou si apoi va ramane doar sa comandati! De restul ne ocupam noi. Ne deplasam la sediul companiei dumneavoastra, cu scaune de masaj speciale, meloterapie, aromoterapie si foarte multa bunadispozitie!

Iata una dintre modalitatile de a-ti arata aprecierea si loialitatea fata de angajatii tai! Mai mult pentru firmele cu peste 50 de angajati servicile noastre nu implica costuri, datorita statutului de unitate protejata!

joi, 13 februarie 2014

Exercitii pentru coloana vertebrala - partea 3


21. Sezut pe scaun cu mainile pe langa corp vom trage barbia spre capul pieptului, apoi revenim cu barbia la orizontala.

22. Idem pozitie, de unde ducem mana dreapta la spate, iar cu  mana stanga vom prinde si trage capul spre umarul stang, apoi pe partea opusa.

23. Idem pozitie, de unde rasucim capul stanga – dreapta, barbia se mentine la orizontala.

24. Idem pozitie, de unde ridicam si coboram umerii. Apoi, realizam rotiri de umeri (alternative, apoi simultan) fata si spate.

25. Aceasi pozitie, cu mainile vom prinde bastonul si vom ridica si cobora bastonul.

26. Idem pozitie de unde vom ridica bastonul pe langa trunchi, apoi vom cobora cu mainile intinse.

27. Apoi in sens invers

28. Ortostatism (adica in picioare) vom prinde capetele bastonului in podul palmelor si vom duce bastonul stanga – dreapta.

29. Acelasi exercitiu cu bastonul la spate.

30. Stand pe spate cu un sul mare sub genunchi vom relaxa dupa caz intre 5 si 10 minute.

La aceste exercitii va recomandam ore de inot, exercitii la sala si multe plimbari placute!

luni, 10 februarie 2014

Exercitii pentru coloana vertebrala - partea 2

11. In pozitia stand pe spate cu mainile pe langa corp
si cu genunchii indoiti, cu talpile pe saltea vom trage ambii genunchi la piept, vom prinde cu mainile coapsele, apoi vom intinde varfurile picioarelor ridicand gambele in sus.

12. In pozitie sezut pe saltea si cu picioarele intinse, cu mainile la ceafa vom trage capul in jos.

13. Tot in pozitie sezut pe saltea cu picioarele intinse, mainile in spate, palmele pe saltea vom lasa capul pe spate si relaxam, apoi lasam capul in fata – jos si relaxam.

14. Patrupedie, adica “PISICUTA” (in pozitia 4 labe) vom trage fundul in spate spre calcaie.

15. In aceeasi pozitie, patrupedie, cu fundul pe calcaie, palmele pe saltea la nivelul genunchilor vom trage barbia spre capul pieptului si arcuim spatele spre sus.

16. Pastram pozitia de patrupedie de unde arcuim spatele spre tavan, apoi revenim cu spatele la orizontala (daca este posibil coboram trunchiul spre orizontala).

17. Tot din pozitia patrupedie cu sprijin pe palme sau antebrate vom duce un picior in spate cu indoirea celuilalt.

18. Patrupedie cu sprijin pe antebrate si degetele incrucisate vom aseza capul pe saltea si il vom rula spre fata impingand trunchiul spre fata.

19. In pozitia “pe vine”, cu mainile intre genunchi si palmele pe saltea vom lasa fundul in jos pana atinge salteaua cu calcaiele.

20. Sezut pe scaun, cu mainile in jos pe langa corp vom duce mainile prin lateral sus, apoi le intindem spre tavan, revenim relaxand intai cu umerii, apoi coboram mainile prin lateral.

duminică, 9 februarie 2014

Exercitii pentru coloana vertebrala - partea 1

Iata cateva exercitii speciale pentru a le efectua acasa atunci cand aveti probleme de coloana vertebrala:

1. In pozitia stand pe spate cu mainile pe langa corp si picioarele intinse vom trage si impinge varfurile degetelor de la picioare.

2. In aceeasi pozitie se apropie si se departeaza talpile.

3. Pastram pozitia si efectuem rotiri de glezne in ambele sensuri.

4. Din pozitia stand pe spate cu mainile pe langa corp si cu picioarele intinse vom trage lent cate un calcai inspre fund.

5. In pozitia culcat pe spate cu mainile pe langa corp, genunchii indoiti si talpile pe saltea vom ridica alternativ genunchii la piept.

6. In aceeasi pozitie vom ridica alternativ genunchii la piept tragand cu mainile capul spre genunchi.

7. Stand pe spate cu mainile pe langa corp vom ridica ambii genunchi la piept si-i vom trage cu mainile, iar capul il indreptam spre genunchi.

8. Incercam sa executam “BARCUTA”, adica ducem genunchii prinsi la piept si capul spre genunchi de unde facem miscari de balans, fata - spate.

9. In pozitia stand pe spate cu mainile pe langa corp, cu un genunchi indoit si cu talpa pe saltea, iar celalalt genunchi intins de unde tragem varful piciorului intins si ridicam piciorul.

10. Ramanem culcat pe spate cu mainile pe langa corp si cu genunchii indoiti, cu talpile pe saltea vom trage un genunchi la piept, vom prinde cu mainile coapsa, apoi vom intinde varful piciorului ridicand gamba in sus.

marți, 4 februarie 2014

O noua modalitate de a te relaxa



Un nou tip de masaj de relaxare pe baza de plante


Este un tip de masaj oriental, pe baza de plante medicinale. Acest masaj se face cu ajutorul a doi saculeti calzi umpluti cu plante care au o putere mare de curatare, purificare si relaxare. Apoi, prin miscarile circulare ale terapeutului se maseaza zona tensionata.

Cum se face un astfel de masaj de relaxare?


Inainte de tratament se efectueaza un scrub natural peste tot corpul. Apoi, in timpul acestui tratament, saculetii pe baza de plante sunt pozitionati unul langa celalalt si se efectueaza miscari circulare si lente. In interiorul saculetilor se pun si cateva picaturi de lavanda, pentru ca este o aroma placuta, care sporeste efectul de wellness si relaxare.

Aromele din ierburile medicinale au efecte de vindecare si relaxare, deasemenea plamanii si caile respiratorii sunt foarte sensibile la mirosuri si efectele eterice ale plantelor. Ierburile medicinale trebuie sa fie recoltate chiar inainte de inflorire, astfel incat eficienta lor sa fie deplina. Uscarea acestora trebuie sa fie facuta in mod traditional.

Masajul cu plante - un masaj de relaxare in adancime


Masajul cu acesti saculeti umpluti cu plante medicinale si uleiuri relaxante are un efect dublu. Primul este de a relaxa si calma musculatura tensionata, iar cel de-al doilea efect este de a detoxifia organismul. Fiecare plantuta din saculetul cald reuseste sa stimuleze organismul. Aceasta caldura din plante activeaza circulatia sangelui si relaxarea muschulaturii fine.

Efecte de vindecare ale plantelor se impregneaza cu ajutorul caldurii adanc in tesutul epidermic pana in organele interne.Vasele de sange se extind, iar sangele circula mult mai intens. Toxinele si factorii poluanti sunt eliminati mult mai repede. Masajul stimuleaza organismul sa functioneze mai bine si il ajuta sa se odihneasca pentru un timp.

Un astfel de masaj pe baza de plante este ideal pentru persoanele tensionate, obosite sau stresate. Mentionez ca esentele din plantele medicinale va vor relaxa atat mintea, sufletul cat si trupul avand mult mai multa energie.