duminică, 24 februarie 2013

Angajati relaxati cu masaj la birou

Simptomele unui organism stresat


Mersul zilnic la servici si statul la birou creaza in organism stres, rigiditate si durere, care duc la neliniste, insomnie si iritabilitate. Se poate fac un trantament special cu un masaj care se concentreaza pe punctele cheie ale acestor simptome. Masajul la birou se concentreaza asupra tensiunii musculare, contracturilor si a pozititiei vicioase a trupului.

In primul rand trebuie sa cunoastem ca există un ritm in organism: "relaxare" si "activitate", "statica" si "dinamica". Semnalul pentru a comuta cand pe "on" sau "of" este trimis la creier prin sistemul simpatic si parasimpatic nervos autonom.

Un organism relaxat este mai eficient


Pentru a relaxa corpul, acesta trebuie sa aiba timp sa se relaxeze. Astfel, este bine sa utilizati proceduri diferite de masaj ca sa recastigati ritmul organismului si pentru a va relaxa muschii corpului. Tineti cont ca prin masaj la birou se pot imbunatati functiile organismului:
- eliminarea oboselii acumulate,
- eliminarea frustarii care duce la insomnie si stare de agitatie,
- ameliorarea durerilor de spate si eliminarea starii de intepenirea gatului,
- dar si multe alte  simptome pot fi recuperate prin masaj.

BestMasaj la dispozitia voastra!


Relaxarea organismului la locul de munca se poate realiza printr-un masaj bazat pe presopunctura, stretching si tehnici de shiatsu. Auxiliar se poate utiliza meloterapia si aromaterapia, iar in cazuri exceptionale se poate apela si la reflexoterapie.

In general, pentru a relaxa organismul se vor masa punctele cheie din spatele urechilor, punctele reflexogene, apoi cele din zona cervicala, a bratelor si a spatelui.

Desigur pentru a observa profunzimea unui masaj la birou ne gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu