luni, 18 februarie 2013

Chair Massage la tine la birou


Relaxati-va cu cel mai bun masaj la birou, care se mai numeste si chair massage!


Echipa BestMasaj va ofera servicii profesionale de masaj la birou (pe scaun). Suntem dispusi sa va oferim serviciile atat la birou cat si la evenimente speciale, nunti, zile de nastere, chiar si reuniuni de familie.

Pe site-ul nostru http://bestmasaj.ro/
la sectiunea ce oferim este explicat in detaliu ce tehnici aplica kinetoterapeutii nostri. Deasemenea, trebuie sa sublineim ca masajul la birou este o terapie speciala prin care reusiti sa va relaxati atunci cand sunteti la servici sau la orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Recompensati-va cei mai buni angajati!


Dupa efectuarea unui proiect stresant si solicitant puteti sa va premiati si sa va aratati aprecierea dumneavoastra oferindu-le fiecarui angajat cate un masaj la birou. Sau puteti sa va rasplatiti departamentul cel mai eficient si productiv oferindu-le cate un chair massage de cincisprezece minute. Asa puteti sa va inlocuiti felicitarile din newsletter-ul de la birou printr-un masaj relaxant.

Daca numarul angajatilor tai depaseste 50 de angajati acest beneficiu poate fi gratuit. Il puteti oferi in pauza de masa, astfel nu pierdeti absoilut nimic.

Este extrem de usor pentru angajati, deoarece pot sa ramana imbracati aplicanduli-se tehnici de masaj uscat. Acest masaj la birou actioneaza asupra zonelor cheie: spate, ceafa, gat si brate.

Un masaj la birou (chair massage) dureaza intre 10 si 20 de minute. Si este realizat pe un scaun special, care este usor si portabil, astfel permite efectuarea masajului practic in orice birou sau sala de pauza.

Beneficiile unui Chair Massage


Masajul la birou este proiectat in asa fel de catre kinetoterapeutii nostri pentru a va putea relaxa muschii si pentru a  va imbunatati circulatia sangvina a corpului.

Studiile efectuate de catre Institutul de Cercetare Touch dinn Miami, Florida, arata ca beneficiile unui chair massage au rezultate rapide si imediat dupa sesiunile de masaj, clientii ar inregistrat o schimbare benefica in undele cerebrale oferindu-le o stare de vigilenta sporita si duc la performante ridicate in materie de probleme matematice, finalizate in mai putin timp decat in mod normal si cu mult mai putine erori.

Masajul pe scaun la birou:
1. Reduce stresul de la locul de munca si intareste starea buna de spirit;
2. Relaxeaza tensiunea musculara;
3. Reincarca bateriile, deci mai multa energie pentru client;
4. Ajuta la eliminarea problemelor comune, cum ar fi durerile de cap, gat rigid si muschi inflamati;
5. Imbunatatieste gandirea.

Sfatul echipei BestMasaj este incercati masajul pe scaun la servicii pe care dumneavoastra chiar il meritati.
Ne puteti contacta aici http://bestmasaj.ro/contact

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu