luni, 25 februarie 2013

Despre Chair Massage


pozitia asezat pe scaun 

pozitia de masaj cervical

scaun special de masaj la birou














Masajul pe scaun la birou se face complet imbracat. Se sta in pozitia asezat pe un scaun special de masaj care este extrem de confortabil (ca in imaginea alaturata). Chair Massage este ideal pentru ca se poate realiza in pauzele de masa, deoarece durata este intre 5 si 20 de minute. Se poate realiza oriunde, chiar in timp ce angajatii ceilalti isi desfasoara activitatea.

Intr-o sesiune de masaj pe scaun se poate lucra asupra intregului spate direct peste haine aplicandu-se tehnici de presiune. Problemele de umar si gat, care par sa fie universale, acum sunt rezolvate cu usurinta in acest scaun de masaj. Mainile si bratele sunt masate cu sau fara ulei. Echipa Best Masaj prefera sa utilizeze creme si uleiuri speciale care nu pateaza pentru zona cervicala si maini.

Masajul pe Scaun sau Chair Massage este disponibil si pentru evenimente speciale de wellness oferite angajatilor, pentru evenimente de apreciere a clientilor fideli, pentru expozitii, dar si alte evenimente speciale cum ar fi Martisorul, Pastele, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu